Как да подобрите вашата карма?

Как да подобрите вашата карма?

1786831

Фокусирайте се върху вашите цели
Един от най-добрите начини, по които може да привлечете добра карма в живота си е, като се фокусирате върху целите, които вече следвате или сте начертали за себе си. Това означава наистина да бъдете стриктни и да не позволявате нищо да ви отклони от тях.
Разбира се, балансът между плановете ви, почивката, личния живот е много важен, когато искате да поканите успеха в живота си. Винаги ще има някой и друг неуспех, който ще се появи на пътя ви. Приемете го като усъвършенстване, а не като спънка.

Бъдете свързан със света около вас
Това означава да бъдете свързан към настоящия момент в живота си. Бъдете тук и сега, не в миналото или в бъдещето. Ако не съумеете да се разделите с миналото, никога няма да успеете да живеете в настоящето, да вземете всички възможности от него, които ви се предлагат.
Времето се променя, затова не правете и грандиозни планове за бъдещето. За да бъде вашата карма положителна, живейте всеки ден, живейте със страст, с любов към всичко, с желание да имате още и още от красотите на света, които ви заобикалят.


Поемайте отговорности
Друг много важен момент в живота ви, когато искате кармата ви да бъде положителна е това да бъдете отговорни за нещата, които правите. Трябва да знаете, че в даден момент ще се наложи да се изправите пред нещо, което сте създали. За съжаление не всеки е в състояние да поеме отговорност за действията си.
Това как се отнасяме към другите например почти винаги се връща към нас със същата вибрация, с която сме го предали на отсрещната страна. Не забравяйте, че дори и да сте дали добро, а в замяна да ви връщат обратното е важно да запазите положителната нагласа. Трудно е, но се опитайте.

Научете се да се надсмивате на себе си
Смирението е от съществено значение за постигането на добра карма в живота. Смирението включва и това да съумеем да се надсмеем над собствените си недостатъци. Само тогава ще можем да посрещнем критиките в живота и да отсеем тези, които са градивни.
Не приемайте всичко насериозно, научете се да се смеете и на трудните моменти и на спънките. Само така ще се научите на смирение, а то ще ви донесе вътрешен мир и добра карма.

Научете се да бъдете мили с другите
Искате да привлечете добра карма в живота си? Тогава се научете да бъдете мили с хората край вас. Най-напред трябва да започнете да обичате себе си, защото любовта към Аз-а е от ключово значение. След това бъдете учтиви и мили с другите, дори с враговете си.
Сами ще видите как ще престанете да изпитвате излишен товар, негативна емоция. Колкото повече сте мили към себе си, толкова по-лесно ще се научите да прилагате това настроение и към хората край вас.

1786830

ключови думи:
карма подобряване

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април