Какво искат жените от мъжете

Какво искат жените от мъжете

1503478

Ами много е просто. Жените всъщност не искат много!


Имам предвид истинските жени, а не глезените момиченца. За жените са много важни детайлите, малките подробности, които мъжете дори не съзнават, когато ги правят. 

Понякога една неволно изказана мила дума струва много повече за жените, отколкото скъп подарък, голям букет червени рози и други неща, които обикновено мъжете подаряват най-вече от гузна съвест или по задължение при всеки празник.

Затова ви предлагам списък с 10 неща, които обикновено една истинска жена иска от любимия си мъж:


1.ОБИЧ- Доказвайте любовта си на своите приятелки и съпруги. Няма смисъл от лицемерие и лъжи, те винаги си личат. Карайте жената до вас да се чувства единствена, най-красива, най-желана, ласкайте я, дори пред приятелките и, гордейте се, защо иначе още сте с нея?! 
Така ще повдигнете и собственото си самочувствие. А жената до вас ще ви се отблагодари като ви направи още по- щастлив!!!

2.ПРИЯТЕЛСТВО- връзка, която се крепи единствено на сексуалните отношения е обречена на провал.
Ако двама души искат да са заедно задълго или завинаги, то те предимно трябва да умеят да разговарят. Ако диалогът между тях липсва, или се е изчерпал, това означава че са неподходящи партньори.
Една жена иска от любимия си просто да проявява разбиране, когато се чувства зле, когато има проблем, да не се цупи, когато жената е уморена и не и е до секс, да не се съобразява единствено само със своите желания и нужди, да не бъде егоист в това отношение. Защото една връзка е двустранна " институция", в нея трябва да се интересуваш от другия толкова, колкото и от себе си !


3.ЧУВСТВО ЗА ХУМОР- определено жените обичат мъже с чувство за хумор! 
В много случаи един по-невзрачен мъж би ни грабнал с шегите си, отколкото красавеца с каменно лице и 5 думи в речника. Пак от личен опит мога да ви кажа, че точно по този начин се запознах с приятеля си и от 26 месеца вече сме много щастливи. Просто мъже, размивайте любимата си поне веднъж всеки ден и ще видите какъв благотворен ефект ще има това върху взаимоотношенията ви. 

4.ИСКРЕНОСТ - 90% от връзките се разпадат заради изневери, лъжи, които обикновено се трупат и накрая ескалират в раздялата, като най-добър изход.
И тук не става въпрос за това жената да знае къде се намира любимият и всяка секунда и с кого е, а за едно нормално отношение, за едно доверие!
И мъже, погледнете се и вие, защото обикновено ревнувате и държите жена си като "робиня", а очаквате тя изобщо да не се интересува защо ви няма цяла нощ! 
Ясно е, че мъжкото съзнание повече е ангажирано с мисълта за секс през едно денонощие, отколкото жената, просто природата така е програмирала нещата, но все пак имайте граници момчета.
3.УРАВНОВЕСЕНОСТ - за да имаш сериозна и дълготрайна връзка с истински мъж, той задължително трябва да бъде уравновесен.
Една жена не може да се чувства сигурна и да очаква закрила от мъж, който има истерични пристъпи, агресивен е, дори налита на бой при най-малкото нещо, надпреварва се с останалите коли по улицата, докачлив е до дребнавост.Тези признаци на "мъжественост" действат само при тинейджърките и момичетата в юношеска възраст, които просто още се забавляват и не търсят нещо сериозно, напротив.
Но една жена, която вече е узряла духовно, която търси сериозни взаимоотношения или създаване на семейство, не се впечатлява от "мъжественост". Тя търси уравновесената си половинка. 
Защото една жена иска и трябва да е спокойна с мъжа до себе си, тя очаква от него да мисли и да знае как да реагира в специфична ситуация, да не реагира бурно и емоционална, а хладнокръвно. Да бъде умерен в приказките и действията си, а не краен! 
Затова наистина са важни годините, но има и познавам мъже, които се държат на възрастта си от 30-40 години като 18-годишни, а има редки случаи, когато някой на 18-20 разсъждава по-добре от горепосочените. 


7.ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ- 30-годишен брак и те са влюбени като през медения си месец!!! 
Каква е рецептата за това чудо???
Ами, може би просто не са си омръзнали, както става в много случаи! Тук голяма роля играе това мъжът да успее да бъде различен.
Да бъде спонтанен, едновременно с това уравновесен, да прави приятни изненади на приятелката си и така тя няма да се оглежда наоколо за нещо различно, защото вече ви познава по-добре от себе си, и всъщност ви обича такъв, но иска нещо наистина различно! Това поведение разбира се важи и за жената! Ключът към успешната връзка е да накараш партньора си да мисли че те познава "от главата до петите" , а всеки ден да му поднасяш някаква приятна, немислима изненада - половинката ти ще разбере че отношенията ви не са се изчерпали, а има още какво да и дадеш. Фаталната грешка на мъжете е, че не са много романтични и не обичат да правят изненади на приятелките си, вместо това предпочитат да не се занимават и да минат със скъп "ефектен" подарък. 
Да, но за повечето жени любовта на мъжете не се измерва със сумата, която са платили за съответния подарък, а с отношението, с вниманието, с провокацията. Аз винаги съм си мечтала за рождения ми ден например, любимият ми мъж да ме изненада в неочакван момент просто с една плюшена играчка, целувка и огромен букет цветя от гората или от семейната градинка, а не купени. 
Повявайте ми , това ще ми бъде достатъчно и ще ме направи много по-щастлива от скъпите и в повечето случаи безсмислени подаръци, които избират мъжете. Или просто изненада със закуска в леглото, цветя подарени без повод, мили бележчици оставени на възглавницата на жената, когато мъжът излиза преди нея.Тук мъжете ще кажат, че това са лигавщини, но момчета- това е правилния ключ към женското сърце!!! 

8.ВЪНШЕН ВИД - мъже, поддържайте се! Дори да не приличате на Супермен или на холивудски актьор, не се изоставяйте!
Дори да не сте природно надарени с аполоновска красота, грижете се за тялото си! 
Тичайте, карайте колело, плувайте, просто спортувайте при всяка възможност, за да сте във форма - така и вие ще се чувствате добре и ние също!!! Това е важно за самите вас, ще имате по- голямо самочувствие, важно е и за нас. Хигиената също е много важна предпоставка за успех сред жените! 
Гейовете били префърцунени, госпожици и т.н. Да, но ще отречете ли, че голям процент от тях са перфектно поддържани, със спретнати дрехи, ухаещи на чистота и прах за пране, примесено с миризмата на парфюм.
Е, после не ни се сърдете при реплики от рода на " Ех, жалко че е обратен, виж колко е готин само." Трябва да държите на себе си, да се поддържате, да не бъдете немърливци с мръсни чорапи, неподдържана прическа, раздърпана риза и т.н.
Един такъв мъж едва ли очаква че жените ще се наредят след него на опашка или ще го изтърпят дълго. Най-лошото е, че мъжете държат 100% жената до тях да бъде перфектна във всяко едно отношение, а за тях самите не им пука. Съгласете се, смешно е когато срещнете хубаво момиче, облечено по последна мода, с хубаво момче, което обаче е с анцуг и маратонки, рошав и мляскащ дъвка???!!!





Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май