Яйце, ей сега ще те сваря!

С помощта на този забавен наръчник
Яйце, ей сега ще те сваря!

Струва ви се невъзможно, но има хора, които НЕ могат да готвят. Основната причина е, че просто не искат да го правят или никога не са опитвали. Идва един момент обаче, в който все пак им се налага да се развихрят в кухнята. О, да! И тогава става сложно :)

Но неволята учи и нещата си идват на мястото рано или късно. Плюс това, начинаещите кулинари имат на разположение куп готини книги с рецепти, както и немалко готварски инструктажи, поместени в интернет.

Такъв полезен наръчник, например, е Egg Watchers. Накратко, става въпрос за смешен сайт, чиято цел е да учи непросветените как да варят... яйца.

За да стартира процедурата, човек просто трябва да отговори на няколко въпроса, придружени от забавни картинки и готово!

Egg Watchers

След това се включва таймер и когато времето изтече, неродените деца на кокошката би трябвало да са перфектно сварени, ако дадените на сайта инструкциите са спазени. 

Egg Watchers

Идеята на създателите на проекта била да превърнат готвенето в интересна и забавна мисия. И няма две мнения по въпроса: успели са на 100%.

Та, ако не знаете как да процедирате с яйцата, посетете Egg Watchers и нещата ще ви станат доста по-ясни. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май