Що е романтика за един мъж?

Що е романтика за един мъж?

Още по темата

Да изпратиш цветя по куриер в офиса му, е малко прекалено. Да се мотаеш гола по 24 часа пред погледа му е... малко студено. Какви опции остават?

Един мъж отговори!
Ако питаш една жена какво е ухажване и романтика, докато ти обясни, ще ти мине денят. Нашата мъжка дефиниция е далеч по-проста: "Да вършиш нещо готино, което не е секс.” Прост пример: едно от бившите ми гаджета ме изненада с тениска на Metallica. А друга беше запомнила, че като дете съм обожавал домашни еклери, и започна да ми прави.

Какво още би могло да разчувства един мъж? Имам няколко идеи. Организирай отвличане За нашия пол да поемеш на дълъг път, където се налага да резервираш хотел или да преместиш стрелките на часовника, е все едно да сложиш костюм – ставаш друг човек... и вадиш най-мекушавото си Аз. Никога няма да забравя как една едноседмична екскурзия в Дъблин ме превърна в най-романтичното същество на планетата (и въобще не беше заради Guinness-а!). Нещо в зелените хълмове, замъците и мъглата ме караше да не искам да изпускам жената с мен от прегръдките си и от поглед. Луда работа.

Не говори, а действай Миналата година брат ми трябваше да свърши спешно някакъв проект и един уикенд се беше карцирал вкъщи. Мацката, с която се сваляха тогава, сготвила, оставила всичко пред вратата му, тръгнала си и му пратила есемес да погледне на изтривалката. Жените вечно казват: "Ако имаш нужда от нещо, само ми кажи”, а тя направо беше действала. Той до ден днешен твърди, че това е най-романтичният жест, който е получавал.

Оголи душата, пардон, тялото си Еволюция, съвременни технологии, изкуствен интелект... Човечеството върви напред, но има едно нещо, което си остава неизменно от каменната ера насам: възторгът на мъжете при гледката на голо женско тяло.

Какво казваш?... Нали това била статия за романтика, а не за секс? Повярвай ми, няма мъж, когото голотата ти да не настрои на сууупер разнежена вълна! Накарай го да се почувства мъж Ще ти издам малка тайна: ако се казвахме Стоичков, до един щяхме да пъчим гърди и да вирим брадичка в облаците. Тъй като не сме футболни звезди обаче, вярата, че те задоволяваме в леглото, е основен източник на самочувствието ни. От теб се иска само да я укрепваш по всевъзможни начини (включително чрез палави демонстрации пред приятелите ни и неприлични есемеси).

Уважавай маниите му Един приятел е луд на тема мотори – последно си купи Ducati, голяма мания! А гаджето му е като извадено от реклама: едни дълги крака, една дълга руса коса, перфектна да се фукаш с нея, като я качиш да я повозиш! Тя не се интересува грам от мотори, но само заради него се нави да отиде на последния рокерски събор. Облякла се с кожени дрехи и събрала погледите на всички – достатъчно е да видиш как му блестят очите, докато го разказва, за да разбереш колко му е кеф. Даже след събора заяви, че вече можел да бъде изцяло себе си във връзката, защото тя го приемала такъв, какъвто е – за един мъж това е върхът на романтиката (като изключим секса, разбира се)!

Източник:Glamour

ключови думи:
романтика

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април