Чашите с настроение

Забавен начин да покажете на останалите как се чувствате
Чашите с настроение

Ето и последното ни откритие от света на продуктовия дизайн – чаши на настроенията. Благодарение на изобразените върху тях усмихнати и намръщени личица, The Mood Mugs (от английски език – mood – настроение и mug – чаша) май повече приличат на човечета от анимационни филми, отколкото на чаши. Ако обичате да сте заобиколени с интересни предмети или пък просто искате да направите уникален подарък, този закачлив продукт ще пасне идеално на целите ви.

Забавните чаши са направени от порцелан и имат допълнителна изолация. Последното оправдава липсата на дръжка (в случай, че вече сте се зачудили какво ви се губи), а вие няма защо да се притеснявате от опарване, докато отпивате любимата си гореща напитка.

С The Mood Mugs можете да дадете нестандартен израз на няколко свои настроения и душевни състояния. Разполагате с избор от махмурлук, дързост (вижте снимка в галерията), щастие, сънливост, раздразнителност и стрес.

Цените и наличностите на артикули можете да проверите на сайта на създателите Thabto, а хубавата новина е, че продуктът се доставя до България. Но дори да считате чашите с настроение за нещо напълно излишно, не можете да отречете, че се усмихнахте при вида им, нали?


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май