Чаша за истински катерачи

Ето така се правят фен-артикули
Чаша за истински катерачи

Джош Хокинс е човек, който е посветил целия си съзнателен живот на катеренето и прави всичко по силите си, за да развива този прекрасен спорт. Ако може да се каже, че в сърцето му има място за втора любов, то това е кафето.

Предвид тези факти, едва ли ще бъдете изненадани да разберете, че, когато Джош решава да създаде серия от свои продукти, това са именно чаши за кафе с катерачни хватки, вместо с добре познатите ни удобни дръжки.

Идеята на 360 милилитровите Crux Mugs е проста – не само да дадат на катерача още един атрибут, с който да афишира любимото си занимание, но и да му предоставят възможност за тренировка на хвата дори и по време на тривиална дейност като пиенето на кафе. И още нещо – за всяка закупена чаша Джош дарява по 1 долар на американската организация за поддръжка и съхраняване на природните условия за катерене Access Fund.821837Crux Mugs

Самите чаши може да струват по 16 долара и да не могат да бъдат изпратени до България, но идеята е друга. Ето ви нагледен пример за това как със сравнително малко усилия и средства може да бъде създаден един чудесен фен-продукт за спортуващи хора, чиято продажба на всичкото отгоре допринася за развитието на самия спорт. Трябва единствено една шепа любов, две супени лъжици мерак и мъничка щипка мисъл.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май