Трансформърс. Суши трансформърс

Научи от какво се прави сушито ти
Трансформърс. Суши трансформърс

Какво по-хубаво от това да знаеш какво слагаш в устата си? В днешното време на свръхпреработени храни голяма част от нещата "за ядене" дотолкова са се отдалечили от първоначалната си суровина като външен вид и химично съдържание, че със същия успех можеше да ги приготвят от пластмаса.

Ето защо харесваме културите, които в максимална степен са съхранили традиционния си начин на хранене и сядат на масата със същото онова меню, което са познавали много поколения преди тях. За щастие все още има българи, за които това е в сила. Така е и при много турци, гърци, испанци и италианци.1144280Akihabara News

Определено е така и при японците, а суши е класическият пример за това. Стига да познаваш някои от специфичните за местната култура хранителни продукти, едва ли ще имаш проблем да разпознаеш от какво е направено суши. Ако ли пък не, имаш на разположение един комплект от суши трансформърс, които в оригиналния си вид представляват класическо суши ястие, а след трансформация се превръща в това, от което е направено ястието. По ред на номерата, това са:

Магуро суши, което се приготвя от риба тон1144276Akihabara News

Икура суши, което се приготвя от хайвер от сьомга1144277Akihabara News

Ика суши, което се приготвя от сепия1144279Akihabara News

Капа-маки, което се приготвя от краставица1144278Akihabara News

Тамаго суши, което се приготвя от яйце1144281Akihabara News

Да, признаваме, че има какво да се желае откъм външен вид на пластмасовите изделия, но със сигурност идеята е страхотна и може да бъде доразвита къде-къде по-удачно. Освен това имайте предвид, че става дума за играчки, които струват по 200 йени или малко по-малко от 3 лева парчето. Какво му плащаш?

ключови думи:
суши Трансформърс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април