Тостер с правилните екстри

Кой пече само хляб в днешно време?
Тостер с правилните екстри

Най-важното

Принципно е гениална идея през почивните дни да си приготвите 10 тънки кюфтета, известни още като бургери, които да увиете в пластмасово фолио и да замразите в камерата. Сваляте две от тях в хладилника от предната вечер, за да се размразят, а на следващата сутрин - хвърляте в тигана... или на плочата. Ще се удивите от скоростта, с която се развива тази наглед трудоемка операция. 

Закуската е важна, но много наши съвременници твърдят, че не разполагат с необходимото време и/или условия, за да си я приготвят. Затова правят компромис с времето и вкуса си и предпочитат да заменят истинската храна с нещо в пакетче или въобще да я пропуснат. А това е престъпление не само към себе си, но и спрямо околните.

Ето защо приветстваме с отворени обятия всяко едно устройство, предназначено да докаже на хората, че "готвенето" на първото ядене за деня може да се случва по бърз и неусетен за потребителя начин. Вземете за пример този тостер, който, освен стандартните процепи за препичане на хляб, разполага и с плоча за печене. Както е видно от изображението, на нея можете да позиционирате комбинация от яйце и бургер, две яйца или два бургера.

Ние лично бихме били по-благосклонни към вариант, в който броят на процепите за хляб е редуциран за сметка на големината на плочата, но, както е всеизвестно, живеем в един крайно несъвършен свят. Ако искате да се примирите с този факт, можете да го направите в Amazon. В противен случай просто трябва да се стегнете и да извършите сложното действие по нагряване на тиган с помощта на котлон. Успех и добър апетит!

Повече размисли на тема закуска – в сутрешния ни блок на https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май