Топлина за краката ви

Дори насред най-лютата зима
Топлина за краката ви

Колкото повече застудява, толкова по-истерично започвам да обмислям тактиките, които ще ме спасят от бялата смърт през наближаващия сезон. А ако сценарият от началото на настоящата година вземе да се повтори, или ще емигрирам в посока Екватора, или ще взема да се бръкна и да си купя отопление за краката!

Да, мили мои, говоря ви за стелки с нагревател, който се регулира посредством дистанционно. Поставяте ги в зимните си обувки и имате на свое разположение два температурни режима. За умерено кошмарните температурни диапазони бихте могли да разчитате на средната степен, която ще накара стелките да излъчват 37ºС. А когато играта наистина загрубее, не се колебайте да си причините 44ºС с помощта на втория режим.

Въпросното бижу се захранва от литиево-йонна батерия, която издържа до 5 часа и търпи около 500 зареждания преди безвъзвратно да изостави стъпалата ви. Ако вярвате, че светът няма да свърши през декември, но въпреки това не ще преживеете лютата зима, която ви очаква, можете да си поръчате спасението през AmazonAmazon

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април