Той просто не може да устои на...

Той просто не може да устои на...

Лошите момичета

1779299

Ако искате да възбудите един мъж, направете нещо забранено и леко незаконно. Мнозина мъже признават, че жени, които са склонни да прекрачат границата и да извършат нещо "лошо", са повече от секси. Не само жените харесват "лоши момчета"!

Мъжка работа

1779301

Проявата на сила и мъжество понякога се оказва по-привлекателна от женствеността. Много жени печелят вниманието на мъжете, демонстрирайки завидни умения в работи и умения, смятани за мъжка територия.

Пластичност

1779304

Йогата също е секси в съзнанието на мъжете. За мъжете е изключително възбуждащо да видят гъвкава жена. Първото, което им хрумва е, че вероятно тя е толкова пластична и в изпълнението на различни секс пози.

Жена - шофьор

1779306

Жените са си изградили имиджа на лош и трагичен шофьор. Но когато мъжът види, че някоя жена е добра зад волана, тя веднага влиза в еротичните му фантазии.

"Секси" бельо

1779297

Повечето жени са свикнали, че за да впечатлят и съблазнят един мъж, задължително трябва да имат в гардероба си дантелено бельо. Много мъже признават, че намират за супер секси обикновените памучни гащички, които правят жената по-невинна, отколкото е!

Наздраве!

1779305

Мъжете харесват жени, които разбират от алкохол. Няма нищо по-възбуждащо за тях от жена в бара, която пие скъпо хубаво уиски без лед. Ще отвеете ума на избраника си, ако демонстрирате умения в разпознаването на любимите мъжки питиета.

Сутиенът

1779303

Мъжете няма да могат да откъснат поглед от жена, коя е излязла без сутиен. Колкото по-свободни са гърдите на една жена, толкова по-привлекателна е тя. Въображението на мъжа започва да играе и той започва да преследва жената като муха, кръжащи около мед.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април