Типа жени, които могат да отмъкнат мъжа

Типа жени, които могат да отмъкнат мъжа

Бившата

Винаги трябва да си имаш едно на ум за бившите. Понякога те осъзнават на по-късен етап, че са загубили добра партия и искат да си върнат твоя човек. Друг път е само заради секса, който е бил страхотен.

Най-добрата му приятелка

така, трябва да внимаваш. Често пъти в приятелството между мъж и жена пламва искра, която никой не е очаквал. Появявай се на общите им срещи, за да знае тя, че държиш на твоя човек.

Колежката

Всеки мъж има по една колежка в офиса, с която намира общ език. Понякога тя може да е сексапилната му секретарка, друг път - "съседката" по бюро. Която и да е тя, намерете време да се запознаете с нея.

Обожателката му във Facebook

Всеки мъж си има поне една "последователка", която харесва всичките му снимки, постове и каквото успее да качи. Тя често го заговаря, пише му и може дори да го покани на кафе.

ТВОЯ приятелка

Да, точно така. Хората са казали - дръж враговете си близо, а приятелите още по-близо. Историята познава не едно и две предателства от най-близките до нас хора. Ти споделяш всичко с най-добрата си приятелка и тя може да завиди за това, което имате помежду ви и да поиска същото... със същия човек.

Фитнес момичето

Ако той тренира, много е вероятно около него да се намират секси и стегнати жени, които хвърлят по един поглед към твоя мъж. Попитай го с кого тренира... хубаво е да знаеш


ключови думи:
жена откраднат типове

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април