Стъкло за изпът

Защото пластмасата е гадна
Стъкло за изпът

Случвало ли ви се е да напълните портативната си чаша с горещо, ароматно кафе само, за да откриете час по-късно, че някой го е заменил с нещо... нека просто се ограничим до "нещо друго", за да не скандализираме деликатното ви въображение.

Това е, защото пластмасата е възможно най-лошият избор, що се касае до съхранението на горещи, мазни или, недай си Боже, горещи и мазни храни и напитки. Тя се отразява не само върху техния вкус, но и върху съдържанието им, като тук мога да изпадна в подробности за бисфенол А, за ксеноестрогените и за разни други гнусотии, но няма да го направя, защото вече се разбрахме, че не ще ви обременявам психически преди празниците.

Още повече, че днес ви пиша по радостен повод и той е създаването на Geode – обвивката, която ще ви позволи да разнасяте стъклена чаша със себе си, без да се притеснявате дали няма да я счупите. Идеята за нея осенява Райън Севидж малко, след като му се е наложило да изхвърчи от вкъщи и да остави току-що разбъркания си протеинов шейк на масата в кухнята.

Да, давам си сметка, че не ви показвам продукта, който ще промени живота ви завинаги. Дори съм сигурен, че няма да го направи, защото средствата за масовото му лансиране са събрани едва на една пета, а до крайния срок остават още 12 дни. Това обаче не пречи на идеята да е добра и да ви стимулира да потърсите начини да замените всички пластмасови съдове, които влизат в контакт с храната ви, със стъклени или поне с метални такива.

Силата е във ваши ръце, както се казва. Не, тя е в главата ви. Използвайте я!748539Tumblr

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май