Страховити ледчета в питието

За Хелоуин
Страховити ледчета в питието

Бъррр. Усещате ли зловещата близост на нощта на Вси Светии? Ние – да. Факт. Хелоуин е на ръба на този месец и не ни остава друго, освен да се отдадем на празника с цялата креативност, на която сме способни.

Ще дълбаем тиквени фенери, ще си правим призрачни костюми, ще си наготвим всякакви сладкиши и вкусотии. Така ще посрещнем последния ден на октомври или по-скоро – вечерта, в която на една маса ще се съберат духове от цял свят :) Задължително ще си кажем "наздраве" с тях, а в напитките ни ще плуват тематични ледчета. Какви ли? Ами, ей такива:

1081472Fahrenheit 350

Ха! Стреснахте ли се? Няма нищо страшно, нито сложно в направата на паякообразните кубчета. За да си ги приготвите, трябва просто да си закупите малки изкуствени паяци – колкото по-гадни са на външен вид те, толкова по-добре. Бутнете ги във формата за лед, напълнете я с вода и отпратете цялата тази прелест към фризера. И готово!

Идеята е супер фасулска за реализация, а е наистина ефектна. Пробвайте! А ако се чудите каква още щуротия можете да сторите, заповядайте във фен-страницата ни във фейсбук. Ще ви залеем с хрумки :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април