Стол за великани

И за всички членове на семейството
Стол за великани

Трудно бихте повярвали, че имаме нужда от такъв, нали? Е, не се подвеждайте по компактната ни форма – първото впечатление винаги е по-лъжливо от второто.

Лилипути или не, ние също обичаме да се движим в компания. И често събираме луд отбор, готов за всякакви приключения. С две думи: спокойно можем да намерим добро приложение на стол с кралски размери. Като този.

Впечатляващият Kingpin понася до 180 килограма телесно тегло, което, по наши скромни изчисления, са около двама мъже и половина :) Екипиран е с шест поставки за чаши, разположени кокетно на облегалките.

Гигантското приложение за сядане е дело на Брайън Хоровиц, основател и директор на On the Edge Marketing – компания, специализирана в разработката и персонализацията на уникални и функционални продукти.

Когато показал за първи път Kingpin на служителите си, те за малко да паднат от... стола. "Ама, наистина ли!", трудно им било да повярват, че изобретението на Брайън ще пожъне голям успех.

Обаче, Великанът бързо се харесал на много хора. Започнали да го ползват по време на спортни турнири на открито, в планината, на фиеста-барбекюта, за изгнание на провинили се съпрузи.

Напук на предварителните очаквания, за нула време той се сдобил с добра репутация и популярност.

Сигурно ви интересува и цената, нали? Великанското удобство струва около 100 долара и се продава в няколко цвята – класически черен, червен и комбинация черно-бяло (на квадрати).

Практичното въображение на Брайън обаче не спряло до тук. Паралелно със стола-великан, американецът измислил и суперчадър, който предпазва от слънчевите лъчи и едновременно с това охлажда. Специално устройство, вградено в дръжката, възпроизвежда прохладен бриз, който определено може да ви спаси от жегата.

Ето как на пръв поглед обикновени предмети, се превръщат в неща от първа необходимост.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май