Разхлаждане от бъдещето: Loop

Фантастичен италиански дизайн обещава да освежи и най-горещия летен ден
Разхлаждане от бъдещето: Loop

Има дни, в които прекрасното ни лятно настроение се изпарява някъде към обяд и се връща чак вечерта, когато захладнее сериозно. През останалото време дебнем всеки полъх и злоупотребяваме с огромни количества вода... Разбира се, това са онези дни, в които сме далеч от морския бряг и планинските върхове.

Тогава ни се ще да имаме Loopспа душ, в който водата се лее от няколко различни точки и разхлажда максимално бързо и обилно.

Granese Studio

Системата е дело на италианския дизайнер и архитект Диего Гранезе и е подходяща както за използване навън: в градината, на терасата или край басейна, така и вътре – в собствената ви баня.

Визията на водното чудо е едновременно футуристична и минималистична, носейки в себе си легендарния италиански усет към дизайна. Сферичната форма и мекия силует на Loop допълнително засилват усещането за релакс и спокойствие, а бликащата вода енергизира и създава настроение.

Granese Studio

Системата е съставена от 6 хоризонтални струи вода и 1 душ, тип тропически дъжд, отгоре. Конструкцията е снабдена със специално вградено осветление, така че нощем прилича повече на скулптура със загадъчен блясък.

Granese Studio

Засега Диего Гранезе все още не произвежда масово Loop, но се очаква луксозният душ да се появи на пазара следващата пролет. Подозираме, че цената му ще е доста висока, и все пак ще чакаме с нетърпение :) А вие не подминавайте галерията, където може да видите още няколко снимки на забавния душ.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април