Различната кошница за колело

С минималистичен и устойчив дизайн
Различната кошница за колело

Момчета, кошницата за колело може да ви се струва абсолютно излишна дамска глезотия, но никак не сте прави да мислите така. В нея събираме всичко: чантата си, цветята, кучето и какво ли още не!

Даже сме сигурни, че и вие имате нужда от подобно байк приспособление, но никога няма да си признаете :) Тогава нека ви изненадаме с една чудесна момчешка алтернатива на споменатия атрибут – т. нар. Bent Basket.

Става въпрос за модерна нещо-като-кошница с минималистичен и изчистен дизайн. Същата е изработена от няколко слоя дърво, фино обработени до получаване на тънка и лека конструкция. Принадлежностите се прикрепят към последната с помощта на еластични ремъци.

Bent Basket е дело на младия дизайнер Faris Elmasu, който понастоящем работи и твори в Сан Франциско. Талантливият чаровник е страстен колоездач и върти педалите от малък. А тъй като често му се налага да пренася разни неща с колелото си, веднъж му хрумнало да намери интересно решение на проблема.

Bent Basket

Продуктът му, който се намира в етап на производство, не изглежда толкова кокетен, колкото ни се иска. Но пък, по думите на създателя му поне, е доста практичен. В него може да разнасяте цели 12 бутилки бира, например, без опасност за живота им :) 

Та, захванахме темата, затова нека ви попитаме: вие какво смятате за вело кошниците? И ползвате ли такава? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май