Разкошна кошница за колело

Която се превъръща в чанта
Разкошна кошница за колело

Не, изобщо не смятаме да прибираме любимия си велосипед в мазето вече. Напротив. Смятаме да го яздим до последно – в радост и мъка, в градушка и дъжд, та... чак до първи сняг ;)

Даже възнамеряваме да му направим подарък – чисто нова и готина кошница. Тази! Тя наподобява луксозна чанта, която се поставя лесно отзад на колелото. Прикрепя се с помощта на две пластмасови дръжки, които са достатъчно стабилни, за да гарантират, че сладураната няма се изсипе по пътя.

Да добавим още, че Basil Memories Bicycle Pannier е изработена от рециклиран ленен плат. Което категорично я превръща в поредната ни еколюбимка. Освен това, въпросната материя не пропуска вода и обещава, че съдържанието на чантата ще остане порядъчно сухо, дори при твърде есенни преживявания.

Все пак в тази модерна кошница харесваме най-много уникалния й дизайн. Вижте колко е шарена и весела! Ърбън мотивите по нея се забелязват отдалече и я превръщат в идеален и незаменим аксесоар за градски разходки на колела.

Одобряваме също и сладкия й джоб отпред, който се затваря с велкро механизъм. Бонусът са кожените катарами, както и светло-отразяващите принтове по плата, които повишават безопасността на колоездача.

А когато колелото ни се умори да я носи, Basil Memories ще се трансформира в обикновена чанта, много удобна за дълги пътувания на крак.

Добрата новина е, че през есенните месеци уникалната кошница се предлага на половин цена – намалена е от 98 долара на 58 долара. Може да бъде намерена и под формата на дисаги - двойна (вижте я в галерията).

Лошото е, че производителите не са предвидили доставка до България. Но ние знаем как да си я осигурим ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май