Пролет в гардероба: деним шортите

Идеални за топлото време
Пролет в гардероба: деним шортите

Ако си мислите, че сутринта забъркахме тази маска за гладки крака без никаква идея, много грешите. Всъщност имаме топ план за действие и тъй като сте ни симпатични, бързаме да го споделим с вас.

Планираме амбициозно разголване към края на пролетта и нямаме търпение времето да мине на наша страна, за да осъществим намеренията си.

За съжаление, въображението не ни разрешава да стигнем по-далеч в провокацията (предварително се извиняваме, ако разочароваме някого) и в крайна сметка стигаме дотук – до деним шортите!

За наша голяма радост, въпросните секси разбойници са хипер модерни и тази година. Добрата новина е, че те могат да бъдат открити в почти всички по-големи магазини за дрехи. Така че не се страхуваме да оставим крайния минимализъм в модата за по-нататък. Когато наистина ни потрябва, например :)

Установихме, че облечени в палави дънкови шорти, бихме могли да минем за перфектни калифорнийски момичета. Ако ги комбинираме с любимата си цветна риза, нещата съвсем си идват на мястото.

Да добавим още, че много холивудски красавици се опитват да копират пролетния ни стил на обличане ;) Сладураната Рейчъл Билсън, например, често може да бъде видяна дори извън "квартала на богатите", навлечена с късите си шорти, разкриващи оформените й крачетата.

Кои други звезди са запалени по деним изкушението вижте в галерията.

А сега ви оставяме да поровите в гардероба на пролетта. Пожелаваме ви освен дрехи, в него да откриете и много други цветни неща : )

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април