Полите за тичане

Супер удобни и секси
Полите за тичане

Най-важното

 

Велкро е механизъм за бързо закопчаване на дрехи, обувки и чанти чрез прилепване. Този интересен вид закопчаване е измислен от швейцарския инженер Жорж дьо Местрал.

През 1948 г. той изследвал бодливите семенни кутийки от казашки бодил (събрал ги от козината на кучето си след един излет). В края на бодличките им има миниатюрни кукички, които се прилепват веднага, но се разлепват със сила.

Сезонът за бягане най-накрая е открит, приятели! Остава ви само да запретнете крачоли и да стартирате своето джогинг приключение... сега. След като вече ви запознахме с тези суперсоник обувки за тичане, днес имаме примамливо предложение за дамите.

 

То идва от американския спортен бранд Running Skitrs и представлява хипер удобна спортна пола в няколко свежи, пролетни цвята.

Midnight (Navy) е ултра лека, а под нея са пришити симпатични къси шотри, предпазващи кожата от претриване. Обаче това не е всичко.

От двете й страни се кипрят две широки джобчета, закопчаващи се лесно с велкро механизъм. Още едно, трето, е разположено на дупето и е достатъчно просторно, за да побере всичко необходимо за успешната ви джогинг сесия.

На пръв поглед палави и неудобни за спорт, тези бонбонени модели са супер подходящи както за бягане, така и за колоездене.

Те са проветриви и предпазват от нежелано изпотяване. След като приключите маратона си, с тях спокойно може да отидете да хапнете в заведение или да спрете за кафе пауза някъде. Ще изглеждате супер шик и в крак с модата.

Току-що компанията пусна и нова линия за бременни. Красиви, напръскани с цветя и, разбира се, - хипер удобни, въпросните поли са по-дълги от обикновено и с висока талия, деликатно прикриваща порасналото коремче на бъдещите майки. Страхотно, нали?

И за да бъдем максимално убедителни, нека кажем още,че много холивудски звезди вече имат в гардероба си тези сладурски спортни изкушения.

А вие? Бихте ли се пременили с тях?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май