Охлаждайте забавно

Питиетата, не себе си
Охлаждайте забавно

Може и да сме ви дали няколко повода за съмнение, обаче сега ще ви убедим, че сме в пълен синхрон със зимата. Да, защото смятаме да си говорим за... лед.

Вече ви споделихме една стилна идея за охлаждане на любимото ви питие, а сега ще ви предложим няколко по-забавни вариации по темата. И не си мислете, че студът навън гарантира 100%-ово ледени напитки :)

Напротив! А добрите предложения този път идват от американското студио Fred&Friends, чиито творения могат да ви усмихват всеки ден по различни поводи. Неговият основател Фред Роузес се занимава дълго време с продуктов дизайн, но преди няколко години решава да създаде собствена компания. И бързо се ориентира към дизайн и производство на малки, широко използвани продукти за дома и офиса, но погледнати от различен ъгъл. Всичките творения на малкия му екип са хитри, оригинални и задължително – функционални и практични.

Ние много искаме да ви покажем повече от тях, обаче ще започнем с ледените формички за многократна употреба на Фред. Те представляват весели фигурки, "заредени" с пречистена или дестилирана вода, които можете да замразявате колкото пъти си пожелаете. След това ги поставяте в питието си, но големият им плюс е, че няма да го разводнят :) Ледът се разтапя, обаче водата остава във формичките.

Последните са изработени от безвредна пластмаса, която не отделя токсични вещества дори след потапяне в гореща вода (но не вряла!). Освен това всички варианти безопасно могат да се мият в съдомиялна машина. Като казахме "всички варианти", те са общо 4 (засега):

Tipsy Toes - във формата на обувки с висок ток, общо 3 чифта в комплект (могат да се поръчат от тук срещу 6,45 долара без доставката)

Fred&Friends

Defrosty - "остатъци" от 3 разтопени Снежни човеци - 3 чифта "въгленчета" и 3 "моркова" в опаковка (от тук за 7,95 долара без доставката)

Chilly Peppers - ясно е, че става дума за охлаждащи люти чушки :) (има ги тук срещу 7,95 долара без доставката)

Could Boulders - или на чист български - охлаждащи жлъчни камъни, точно 6 на брой (в момента тук ме са налични, но можете да следите за ново зареждане, по принцип струват 7,95 долара)

Е, приключихме със забавното охлаждане, което подробно може да разгледате в галерията. Сега е време да се екипираме и да се гмурнем сами в студа навън...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май