Оригинален начин да прикриете MacBook-а си

И да го обезопасите, разбира се :)
Оригинален начин да прикриете MacBook-а си

BookBook е уникален по рода си кожен калъф с твърди корици, създаден от компанията Twelve South, предназначен единствено за продуктите на Apple (MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, MacBook iPad/iPad 2). Тази интересна алтернатива може да предложи на вас и вашия компютър три нива на сигурност. Първо, твърдите корици осигуряват солидна защита от счупване по време на път. Второ, старинното оформление на книгата перфектно "маскира" апаратурата ви от недоброжелатели. И трето, стилният калъф гарантира, че няма да бъдете като всички останали, защото BookBook е наистина необикновен, точно като вас. :)

Твърдите корици покриват компютъра и омекотяват ударите 

Горди притежатели на Мас-ове, отдъхнете си, защото идва на помощ една чудесна идея. Основният приоритет на BookBook е защитата на вашия компютър. Просто пъхнете своя Мас в кадифената вътрешност на калъфа и закопчайте ципа. Да, сега "your precious" е сгушено между две твърди кожени корици, които предоставят висока протекция срещу удари, изпускане, издраскване и други. Освен това, неогъваемият гръбначен стълб между двете корици на книгата служи за допълнителна защита на компютъра. Създавайки тази устойчива структура, BookBook ви предлага едно ново и нестандартно решение, удобно както за всеки ден, така и за дълги пътувания. Колко ли са моделите калъфи, които съчетават всичко това?

Истинската история. Няма два еднакви калъфа

Всеки BookBook е плод на много труд и старание, а фината ръчна изработка гарантира, че няма два напълно еднакви калъфа. От кожените ципчета, които на пръв поглед изглеждат като обикновени разделители за книга, до подсилените кожени твърди корици, BookBook е едно винтидж произведение на изкуството, създадено изцяло за ваше удобство. Класическият калъф е устроен да се ползва по два начина. Той може да бъде традиционен калъф или поставка. За втората функция допринасят ластиците в ъгълчетата от вътрешната страна, които ще придържат вашия Мас на място, докато работите. Двойните ципове ви позволяват да зареждате МасВооk-а си, без да го вадите от неговото убежище. Вътре, той остава неподвижен и обезопасен. Ето как този стилен калъф освен добър външен вид, изпъква и с интелигентна мултифункционалност. От корица до корица. ;)

BookBook е перфектната маскировка

Една от най-готините характеристики на оригиналния калъф е камуфлажът. Правилно разбрахте - камуфлажът - като това обаче изобщо не включва характерния войнишки десен. Старовремската дегизировка се предлага в класическо черно и в наситено червено и спокойно може да заблуди всеки от обкръжението ви. Оставен където и да е (на масата, в общежитието, на бюрото), BookBook калъфът прилича на литературно произведение и никой не би заподозрял, че вътре се крие скъп компютър. Този лесен начин за маскировка ви дава допълнително спокойствие, намалявайки рисковете от кражба до минимум, когато сте на открито.

Идеята за подобен стилен и "обезопасителен" аксесоар изключително много ни допада. Ако и вие споделяте мнението ни и поне малко се изкушавате, може да хвърлите един поглед в официалния сайт на Twelve South. Там ще намерите въпросните калъфи и дори може да поръчате един от тях онлайн на цена от 80 - 100 щатски долара.

Какво чакате още? :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май