Обувки за бягане

Моделът ZigPulse на Reebok има не само впечатлявазщ дизайн, но и иновативна конструкция
Обувки за бягане

Краят на за дава все повече възможности за движение, а добрата екипировка е една от гаранциите то да бъде едновременно безопасно и комфортно.

За пристрастените към спортове като тенис, баскетбол, волейбол, бягане и подобни, имаме специална идея – сравнително новия модел на Reebok, наречен ZigPulse.

Спортният гигант показа за първи път иновативния си продукт преди по-малко от година, но успя да го популяризира доста бързо отвъд Океана. Подметката му е изработена по специална технология, която представлява синтетична пяна, нагъната в зиг-загообразна форма. На пръв поглед – приятен дизайн в разнообразни цветови комбинации и нищо повече, но всъщност ZigPulse далеч не е само това.

Благодарение на новаторската си основа, спортните обувки са изключително удобни за всякакви движения, защото тя поема голяма част от стреса при резкия й допир с повърхността. Това, от своя страна, облекчава както работата на мускулите, така и тази на ставите.

Производителите твърдят, че специалната хипер мека подметка дава допълнителна енергия на трениращия и намалява умората в мускулите.

Изглежда в това има голяма доза истина, тъй като моделът е все по-популярен, а и звездните крака, които го рекламират, са все повече.

ZigPulse може да се поръча от САЩ на цена от 90 до 140 долара в зависимост от модела, като доставката обикновено е плюс 30 долара.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май