Няма кой да ви срита да се размърдате...

...защото Google маратонките няма да бъдат пуснати в продажба
Няма кой да ви срита да се размърдате...

Представете си, че дрехите могат да говорят. Хайде сега си представете какви неща щяхте да чувате от тениската си, която вече трети ден седи намачкана на топка в ъгъла и от чорапите, които изправихте до стената в килера след онзи преход и все още не смеете да пипнете без ръкавици.

Но какво биха казали обувките ви? Според Google щяха да ви опяват във всеки един момент, в който не ги движите подобаващо. Това ни харесва! А още по-похвално е, че от технологичния гигант наистина са запретнали ръкави, за да създадат маратонки със сензор за движение и високоговорител, от който да се изсипват похвалите и хвалбите, свързани с активността на собственика.

Разбира се, тези обувки няма да достигнат до пазара, а са разработени единствено, за да покажат поредния начин, по който високите технологии могат да бъдат съчетани с облеклото и да взаимодействат не само с човека, който ги носи, но и с интернет. Много е ясно, че последното се случва през платформата Google+, където маратонките могат да пускат свои статуси. Което си има и недостатъците, като се замисли човек...

Имате ли подозрения, че си седите на задника повече, отколкото е добре за вас? И ние имаме. Присъединете се към нас във фейсбук, за да борим мързела с общи усилия :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май