Неразрушими стоманени чаши

С термос ефект
Неразрушими стоманени чаши

В кухненския си шкаф имам около 50 чаши, като само две или три от тях са еднакви. Това се дължи на поредната подигравка на Мърфи, според която комплектите посуда имат чупливото свойство да се редуцират до точно една бройка за отрицателно време. За да ми е гадно и за да ме е срам, когато гостите ми получат питиетата си в различни чаши. А някакси не върви да мина с обяснението, че аз зачитам тяхната уникална индивидуалност и поради тази причина съм избрал съд, който в максимална степен резонира с характера им.

Ами като не мога всеки месец да купувам нов комплект, а решението да мина на пластмаса би било проява на ужасен вкус и възпитание, какво правим в такъв случай? "Влизаме в интернет" (ха-ха, този израз все още се използва) и... о, чудо!

Нечупливи чаши от неръждаема стомана! На всичкото отгоре, компанията Hammacher Schlemmer, която търгува с тях, се кълне, че забавят времето за топене на леда с 45 до 105 минути в сравнение с пластмасата, керамиката или стъклото. Защото са двустенни, разбирате ли? Побират цели 350 мл и тежат едва 227 грама. С доживотна гаранция. Четири броя струват 50 долара! Което е доста по-малко от състоянието, което съм профукал за чаши до момента. На голяма част от които съм се порязвал дори.

Къде да подпиша?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май