Най-преносимият лагерен огън

Пъхнете си го в джоба и палете нагоре
Най-преносимият лагерен огън

Ако не сте от хората, за които ходенето сред природата е съпроводено от бръмчене на автомобилен двигател, знаете, че всеки допълнителен грам екипировка тежи като една цяла вселена. Затова и не слагате в раницата си два вида възглавнички и розовото одеалце на крокодилчета, които ще ви излязат през носа по баира, а ползата от тях е доста спорна, независимо колко секси са крокодилчетата.

Преносимият котлон обаче е нещо важно и за него трябва да бъдат правени изключения. Няма спор, че в това отношение най-добрият вариант е газовата бутилка, стига да можете да намерите място и сили за нея. Ако ли пък не, вторият най-добър вариант е огнището, особено когато става за огнище, което се побира в задния ви джоб.

Бижуто на снимката се сглобява за секунди, а в разглобен вид представлява четири пластини от неръждаема стомана, които можете да набутате практически навсякъде из багажа си, без да усетите разлика в теглото му.1076870Kaufmann Mercantile1076865Kaufmann Mercantile

Въоръжени с него и една шепа подпалки, можете да сте спокойни, че където и да отидете, стъкмяването на огън за вечеря е въпрос на броени минути. Е, цената от 59 долара няма да е по чувството за хумор и джоба на всеки, но пък българите сме известни с това, че познаваме поне по един майстор тенекиджия. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май