Мейл сигнализатор

Сладурска и много удобна електронна джаджа
Мейл сигнализатор

Ей така, петъчно, решихме да ви изненадаме с една наистина готина идея. Защото, предполагаме, вече ви е омръзнало да се разкъсвате между служебния и личния мейл... И то в края на работната седмица. 

За да ви помогнат да се справите с този ужасен проблем, креативни хора са създали мейл сигнализатора. Евала! :) Това предано приятелче ще ви информира всеки път, когато получите мейл. И дори няма да му е необходима вашата намеса в реализацията на тази задача. Супер, нали?

Да, факт е, че и сами можете да проверявате електронната си пощата. Симпатичният сигнализатор обаче е предвиден за случаите, в които очаквате важно съобщение, но не искате да сте "залепени" за монитора. 

Може да програмирате електронния си пощенски гълъб да ви уведомява за мейли в уеб базираната ви поща. Тоест, когато сте на работа и компютърът ви е настроен на служебния мейл, сладурът ще премигва, ако получите съобщение на личната си поща. 

Това ще ви осигури спокойствие и ще ви позволи да се концентрирате върху работата си. От друга страна, ще ви държи в постоянна връзка с близките ви.

Сладурчето е малко, компактно и дискретно. Може да се превръща и в чудесен техно-аксесоар за бюрото ви. Свети в меко синьо, зелено и червено, а по желание ще ви известява и чрез звукова сигнализация.

Голям плюс: Не са му необходими батерии, за да функционира. Включва се в USB порта и готово.

Софтуерът му е лесен за настройка и е съвместим с Windows XP, Vista, 7, както и Gmail, Yahoo, Outlook, Outlook Express и POP3.

Басираме се, че сме ви заинтригували. Ако е така, сладкият вестител струва само 42 лв. Mоже да го откриете и у нас.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май