Лимонада в движение

Бутилка с вградена цитрус преса. Какво повече ви е нужно?
Лимонада в движение

Голям привърженик съм на съждението, че ако животът ти поднесе лимони, те би следвало да му бъдат натикани в гърлото в знак на признателност. Но има моменти, в които съм по-благосклонен към живота и наистина проявявам известна готовност да си направя нещо като лимонада.

Изпълнението е съвсем семпло и включва изстискването на един лимон в бутилка вода и добавянето на щипка сол. Това, между другото, е и доста добра спортна напитка, която ще ви спести много пари, възстановявайки изгубените с потта ценни електролити. Единственото неудобство от така описаната схема е нуждата от постоянно наличие на цитрус преса и досадното преливане от нея в бутилката. Ако и вие сте срещали подобни несгоди, със сигурност ще бъдете приятно изненадани да разберете, че на пазара има продукт, който ще ви ги спести.

Zing Anything

Citruszinger е нищо повече от бутилка с вградена изстисквачка за цитрусови плодове. Въпросното приспособление се намира в долната част на шишето и е достъпно след развиване на дъното. Оттам-нататък пред вас се простират точно два избора – да изцедите цитруса изцяло или просто да забучите половинка и да я оставите постепенно да ароматизира водата.

Zing Anything

Производителите гарантират, че в състава на пластмасата няма бисфенол А, което ще рече, че е безопасна. Обемът на бутилката е близо 830 милилитра, което е достатъчно, стига да не разчитате на нея да обезпечи дневната ви нужда от течности.

Zing Anything

На официалния сайт citruszinger се предлага за 17 долара, но аз съм свидлива гад и открих, че през amazon може да бъде поръчан за 15. Не е малко, но нали все нещо трябва да правим с всичките тези лимони?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май