Ковчеже за рецепти

Което съхранява кулинарните тайни на майките и бабите ни
Ковчеже за рецепти

Хубавите рецепти трябва да се пазят, за да бъдат реализирани от повече хора. Затова най-добре си ги записвайте на лист хартия, която прибирайте на скришно и сигурно място – в специална кутия за рецепти, например. Същата може да е картонена или метална, няма значение. По-важното е да сте установили предназначението ѝ и да я ползвате редовно.

А тъй като отворихме темата, попаднах на едно ковчеже, което смятам за наистина брилянтно. То е дело на Rifle Paper Coамерикански бранд, специализиран главно в изработването на бележници, картички и всякакви офис и други принадлежности от хартия.

Споменатата кутия за рецепти е ръчно изработена и е наистина впечатляваща. Направена е от отпадъчна дървесина, събирана и обработвана в продължение на повече от 2 месеца. Уникалното сандъче се предлага в 2 разновидности, като цената на всяка е 135 долара. Да, скъпи са, няма майтап...

Вървят в комплект с 24 картички, на които се пишат самите рецепти. Бонусът са 12-те книжни разделители, които превръщат "рецептника" в удобен каталог за специалитети.

741981Rifle Raper Co.

Въпреки че нямаме намерение да си купуваме продукта на бранда, смятаме идеята за изключително добра. Готиното е, че и вие може да я реализирате.

Трупайте в собствената си съкровищница ценни рецепти и ги споделяйте с близки и приятели. А защо не и с нас? :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май