Кафе по схемата Ctrl-Alt-Del

Забавен сет за кафе, на който веднага намерихме още доста приложения
Кафе по схемата Ctrl-Alt-Del

И ние сме сред онези офис-мишоци, които прекарват огромна част от деня си пред компютъра във френетично щракане по клавиатурата. И ние, като мнозина, ползващи добрия стар Windows, сме прибягвали до клавишната комбинация Ctrl-Alt-Del.

Е, тя вече е увековечена под формата на сет за кафе, който лесно се превръща в такъв за чай или тайно питие в офиса (последното да не се разглежда като подстрекаване, а само като петъчно предположение :) ).

Сетът е изработен от пластмаса и се предлага в два варианта – в черно и в бяло отвън и със съответния контрастен цвят отвътре. Съдържа 3 чашки във формата на добре познатите клавиши и подложка, която доста прилича на компютърна платка.

Според нас е идеален подарък-изненада за всеки уважаващ себе си програмист или системен администратор, за това се поразровихме из онлайн магазините.

В американския ThinkGeek сетът струва 99 долара, но за съжаление не доставят до България. Открихме го на няколко други места, но цената му е три пъти и повече по-висока, така че всеки сам си преценява дали си струва. Във всички случаи обаче е концепцията е наистина забавна, а в галерията можете да видите още няколко снимки :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май