Канелена украса за свещите

Елементарно, Уотсън!
Канелена украса за свещите

То се е видяло, че днес пак ще се твори нещо, така че запрятайте ръкави и идвайте при нас, за да ни помагате. След ред разстояние възнамеряваме да си направим една супер романтична декорация за ароматните свещи, които разпръснахме в къщата си с настъпването на есента. За целта обаче, първо трябва да си осигурим няколко пособия:

  • канелени пръчици
  • свещи (съвсем семпли, а ако са бели, още по-добре)
  • гумен ластик
  • канап или панделка

Така. Взимаме която и да е свещ и промушваме ластика през нея. След това започваме да подреждаме канелените пръчици една до друга в стегната редичка, ползвайки за прикрепянето им ластика. Трябва да се получи нещо като ограда на двор. Накрая ще завържем панделката или канапа. Ще процедираме по същия начин и с останалите свещи.

1083946Shelterness

Сами виждате колко прекрасна декорация се получава. Тя е хипер подходяща както за есенната ви, така и за зимната ви трапеза. Създава чувство на уют и спокойствие, а освен това ухае невероятно.

Няма да ви убеждаваме повече, защото сме сигурни, че вече сте украсили свещите си. Иначе, още подобни идеи ще откриете във страницата ни във фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май