Изяж ме!

Но с мярка
Изяж ме!

Оказва се, че Fat Pig не е единственият шоколад, който се грижи за вашата фигура. И докато той го прави по един изключително директен начин, Bite Me действа по-скоро подмолно, но стилно.

Ефектът е постигнат основно благодарение на опаковката, но тук се разчита на контрола върху порциите. Дизайнът е дело на Vasily Kassab и е диференциран на база процента какао в различните видове шоколад. Колкото по-висок е този процент, с толкова по-голям грамаж е и съответният продукт, без опаковките видимо да се различават по размер.

С повишаването на количеството захар, мляко и други потенциално "освинващи" съставки, намалява и грамажът на шоколадчето. Различните проценти какао са обозначени и с различна цветова кодировка.

При изработването на опаковките не е използвано мастило – комуникацията с крайния потребител се осъществява чрез релефни надписи, лазерно гравиране и изрязване.

Самите продукти все още не са в серийно производство, но пък ни дават ценна храна (в случая шоколад) за размисъл – винаги е добра идея да търсим баланс между погълнато количество и калорийна стойност. И ако ще ядем захар, нека да е с мярка.

В съвсем визуален смисъл бихте могли да се насладите на Bite Me в галерията.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май