Изневярата и женските секс фантазии

Изневярата и женските секс фантазии

Жените все по-често изневеряват на своите половинки...във фантазиите си, сочи ново американско проучване. Американски изследователи с подкрепата на популярно женско списание изследваха удовлетвореността на прекрасния пол от интимния живот. 77% от анкетираните дами са напълно удовлетворени от сексуалния си живот. Но това невинаги се дължи на техния постоянен партньор. Оказва се, че много жени намират утешение в прегръдките на своя любовник или се задоволяват с еротични играчки.

1774481

Повечето дами също така се оплакват, че с годините любовният им живот с постоянния партньор е станал рутинен и безинтересен. Половината са признали, че често имат сексуални фантазии. Героите в тях не са съпрузите им, а измислен красавец, най-често симпатичен актьор или музикант. Понякога жените мечтаят и за секс с колегите и съседите.

Все пак тези "изневери" остават само в мечтите, малцина жени се решават да действат. Това е свързано с факта, че държат на стабилните отношения и искат да запазят семейството, най-малкото в името на децата, пише БГНЕС.

ключови думи:
жени изневяра фантазии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април