Измийте ръцете си с... ръчички

Ама буквално!
Измийте ръцете си с... ръчички

Не, това не е поредната ни игра на думи. Напълно сериозни сме: измийте се с ето тези шарени сапунчета във формата на кукленски ръчички. Смешни са, признаваме, но, ако се замислите, могат да накарат доста хора да обръщат повече внимание на личната си хигиена.

Handsoap ("hand" - "ръка" и "soap" - "сапун" в буквален превод от английски език) са дело на американските дизайнери Дейвид Бъркей и Мери Гардески, които имат собствен бранд за ръчно изработени нещица – Imaginary Animal.

Творците създават различни аксесоари за дома, поздравителни картички, бележници, химикалки и дори дрехи (за деца и възрастни), като за целта ползват разнообразни материали, една част от които са преобладаващо екологични.

Що се отнася до оригиналните им сапунчетата, те са направени от растителен глицерин и ухаят леко на мед, мляко и овес. Предлагат се в няколко (телесни) цвята и в различни размери (високи от 6 см до едва 2 см). Могат да бъдат закупени поотделно или в комплект от два или осем броя.

Големият сет (8 бр.) струва 16 долара и може да бъде поръчан онлайн. Включва шарени ръчички, опаковани в самостоятелни найлонови пликчета и пъхнати в красива зелена торбичка от органза.

Imaginary Animal

Дейвид и Мери подчертават, че всеки комплект е различен, тъй като се изработва ръчно. Тоест, сапунчетата винаги са уникални. Не знаем за вас, но нас ни радват много. Даже сериозно се замисляме дали да не си ги поръчаме :) 

На вас харесват ли ви? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април