Защо всичко между нас свърши?

Защо всичко между нас свърши?

1778930

Сбогом на доверието

То се изгражда трудно и се губи за секунди. Липсата на доверие има унищожителен ефект, постоянно сте мнителни и това води до разпадането на една връзка. Ако искате да спечелите доверието на човека до вас трябва да положите доста усилия - веднъж успеете ли да го спечелите, бъдете сигурни, че пред вас се отварят много вратички.


Инат и безсмислени скандали

Някои хора са способни да не говорят с половинката си с дни. С това обидно мълчание може би се опитват да вкарат половинката си в правия път или пък просто не искат да се извиняват първи. Няма нищо срамно в извинението, напротив много е важно да се проведе разговор и да се стигне решение на проблема. Ами ако и вашата половинка е като вас, тогава се замислете дали има смисъл да разваляте връзката си, както се казва от един инат. Ината ви по никакъв начин няма да бъде награден, но извинението със сигурност ще доведе до нещо хубаво.


Сенки от миналото

Фатално е да натяквате за неща от миналото, за които сте получили извинение. Този човек може да е правил много грешки преди да ви познава, но те по никакъв не трябва да ви засягат. За вас е важен сегашният момент и това какъв човек е той в момента. Сигурни сме, че и вие сте допускали грешки в миналото и със сигурност няма да ви бъде приятно някой да ви ги натяква.

Натякване на грешки

Не си разхвърляй чорапите по пода, измий си чинията, слагай дрехите в коша за пране... Спрете ! Ако не можете да свикнете с недостатъците на другия, тогава защо сте с него? На никой не му харесва да го упрекват, човек е такъв, какъвто е. Толкова ли е идеален вашият свят, че точно навиците на този човек ви пречат. Ако той/тя реши да промени вредните си навици заради вас - добре. Но със постоянното си мрънкане няма да постигнете нищо , най много да си опънете нервите. 

Проявете разбиране, ако той се отдръпне заради проблеми

Има случаи, в които мъжът би предпочел да не се виждате за известно време, заради проблеми в работата, с роднините или пък загуба на близък човек. Това по-скоро е реакция на отчуждаване, предизвикана от болка или тревога, свързана не с вас, а с друга част от живота му. По правило, когато мъжете изживяват нещо, те могат да го направят два пъти по-дълбоко от нас жените. В този случай трябва да проявите разбиране, да го оставите да остане за малко сам, да помисли и преживее случилото се. Съжалението, оплакването или непрестанното търсене на внимание от ваша страна само напрягат обстановката.

Да го удариш на живот не винаги означава край

Има моменти, в които не само на мъжете, но и на нас жените ни се ще да си бием камшика с приятелки и да си починем малко от статуса на обвързани. Да, факт е, че за някои това означава и закачки с противоположния пол, но в доста от случаите всъщност свободата се изчерпва само с пътуване, питиета и много разтоварване с близки. Подобна "аномалия" се появява обикновено при дългите връзки, в които мъжете наистина имат нужда от мъ-ъ-ъничко самостоятелност и 24 часова мъжка компания.


ключови думи:
защо Сбогом свърши

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април