Забавни контакти

С черепи, кости и в ярки цветове. Плюс още нещо...
Забавни контакти

Днес сме в едно от онези състояния, когато потъваме неусетно в дебрите на скуката, но за сметка на това – дълбоко. И идва момент, в който имаме истинска нужда от глътка свежо забавление.

Вдъхновението обаче не закъсня, а негов източник е руският дизайнер Темболат Гюкаев, който ни смая с креативните си хрумки.

Първо ни грабнаха супер добрите му идеи как обикновеният контакт, през който захранвате с ток компютъра или кафе-машината си, да се превърне в дизайнерско попадение.

Забавни контакти Tembolat Gugkaev Серията му "Забавни контакти" включва пластмасови изделия в класическо черно или бяло, но и в ярко розово, синьо, жълто и лилаво. Череп с кръстосани кости или само кости във формата на Х, слънце и дори ретро герб са само част от вариантите.

Студиото на Темболат Гюкаев обаче предлага и още доста интересни неща – мултифункционални мебели (като креслото-библиотека и шкафът-лампа, които можете да видите в галерията), осветителни тела, стикери и други.

Хубавото е, че част от уникалните му творения могат да се поръчат директно през сайта му, а доставката е гарантирана до целия свят. Забавните контакти, например, струват между 50 и 70 евро, стикерите - само 3 евро на бройка, а по-едрите мебели и лампи - до няколко хиляди евро, взависимост от спецификите им. Е, да, някои неща са доста скъпички, но пък авторът им, чието студио се помещава в Санкт Петербург, Русия, обещава уникалност.

И има едно нещо, което трябва да му се признае: умее да си играе с формите и мащабите по такъв начин, че като видите творенията му, просто възкликвате: Уау! Разгледайте по-подробно горе, в галерията, за да разберете какво имаме предвид :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 11.12.2011 | 22:18
    Благодаря ,ама ,нито е оригинално ,нито е функционално ! Поточно казано -Е КИЧ!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май