Животни от изсъхнали листа

Оригинално!
Животни от изсъхнали листа

Миналата година ме мъчеше странна есенна депресия. Сега обаче съм добре :) Настоящият жълто-оранжев сезон ми носи тонове радост. И ме вдъхновява толкова много, че непрекъснато ми хрумват интересни есенни идеи.

Е, любопитната хрумка, която ще споделя с вас след разстояние, всъщност не е моя. Но е наистина креативна. И съм сигурна, че ще я харесате. Става въпрос за животни, изработени изцяло от... изсъхнали листа.

Бързам да ви ги покажа:

Аtelier pour enfants

Аtelier pour enfants

Аtelier pour enfants

Аtelier pour enfants

Оригиналните произведенията са дело на талантлива девойка, на име Mortéza Esmaîli Sohi. Попаднах на тях във френския блог Аtelier pour enfants ("Ателие за деца" – в буквален превод от фр. език)  любимата ми онлайн платформа за детско изкуство.

Блогът се води от французойките Одил и Юнко. Първата е графичен дизайнер, а втората – скулптор. Освен, че дирят млади артисти и публикуват нещата им, мадамите организират различни работилници за малчугани в студиото си в Париж. И е въпрос на време да се свържа с тях, за да си поговорим за това как творческите занимания помагат на хлапетата да се развиват. 

Що се отнася до изкуството от листа, мисля, че е повече от невероятно. Нещо повече, перфектен начин е да прекараш времето с детето си. И да стимулираш както неговата, така и собствената си креативност. 

Хайде! Събирайте листа и си направете огромен зоопарк :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май