Дибидюс по анатомия

Да караш гол е демоде, покажи мускули и сухожилия
Дибидюс по анатомия

Спомняте ли си онази песен на Queen, в която десетки жени караха велосипеди, облечени в съвсем нищичко? А знаете ли, че в световен мащаб се организира мероприятие с наименованието World Naked Bike Ride, което е нещо като возенето по бельо в метрото, само че без бельото и без метрото?

Кому е нужно, питам аз? Всеки може да се разхвърля гол и да хукне нанякъде с велосипеда, скандализирайки обществото и привличайки медийното внимание. Но има ли такива, които ще се осмелят да свалят кожата си? Едва ли. Със сигурност съществуват хора, които биха искали да предизвикат подобен ефект, но по безболезнения начин. За тях полският дизайнер Томек Пьетек е създал т.нар. MuscleSkinSuit, който е комбинация между две неща - анатомия на мускулите и сухожилията в реален размер и облекло за велосипедисти.

805213Muscle Skin SuitСкандалното костюмче се предлага в две основни разновидности – с дълги ръкави и крачоли и с къси ръкави и крачоли. То има и малко по-невзрачен рентгенов вариант, който ще "изложи на показ" скелета ви. Ако ли пък искате да демонстрирате много по-малка част от мускулатурата си, за вас има самостоятелни грейки за ръцете и краката, които ще ви излязат доста по-евтино.

805215Muscle Skin Suit

Като заговорихме за това, цените на вашата подкожна красота варират между 39 и 194 долара, взависимост от това колко и какво бихте искали да разкриете на околните. А най-хубавото е, че доставката е напълно безплатна. Единственото, от което се нуждаете, е PayPal акаунт и достатъчно пари в него. Както и известна доза ексхибиционистичен авантюризъм :)

А следното видео няма нищо общо с настоящия текст и въобще не ви препоръчвам да го гледате, защото може и да обиди деликатния ви вкус...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май