Джинси за велосипедисти

Мини колекция, която се отличава не само с комфорт и функционалност, но и с уникален дизайн
Джинси за велосипедисти

Специално за момчета! На тези, които вече карат колело из града, ще предложим една добра идея за готина визия и допълнителен комфорт. Онези, които още не са яхнали еко превозното средство, май ще се сдобият с нова причина да го направят.

Последната серия джинси на Levi's, наречена Commuter (някой, който пътува до работното си място, от англ. ез., бел. ред.) е част от най-популярната колекция мъжки облекла на бранда – 511 Skinny. Дотук нищо ново, ще си кажете, но ние веднага ще ви ударим една информационна контра.

Въпросните джинси са изработени от материя, която е супер издръжлива и е по-еластична от обикновения деним – не стяга по време на каране и не се деформира лесно от движението на коленете. Ще добавим още, че не пропуска вода и отблъсква мръсотията, като не се и вмирисва.

Последните няколко достойнства се дължат на колаборацията между Levi's и Schoeller Technologies AG, базирани в Швеция, и технологичните експерти в Clariant, които се занимават с иновации в различни сфери на живота.

Първите използват специална нано технология, за да правят материите издръжливи и непромокаеми. Резултатът е повече от перфектен – петната нямат шанс, независимо кой перилен препарат ще извади леля ви Мария от чантата си ;)

Вторите са отговорни за незадържането на миризми в плата, както и за специалните светещи ленти, интегрирани около вътрешните ръбове на крачолите. Така си въртите педалите и присветвате на трафика наоколо.

Коланът, задните джобове и предната част на всеки чифт са подсилени със здрава подплата, а цялата горна част на джинсите е снабдена с халки и малки джобчета, за да може велосипедистът да закача по тях най-различни дреболии.

Има и специално "отделение" за така популярните U-oбразни катинари за колела.


Освен модел с умишлено скъсени крачоли за по-удобна велоезда, джинсите в Commuter са изработени така, че да се навиват лесно и да не пречат по време на каране. Колекцията предлага и яке от същата материя, което да допълва ултра модерната визия на всеки градски велосипедист.

Дрехите вече се продават в САЩ – цените на джинсите започват от 68 долара, а якето струва 128 долара. Засега обаче не доставят извън територията на страната, а кога колекцията ще я има в Европа и у нас, не се знае...

Отзивите на американските потребители за Commuter засега са доста положителни. Единственото оплакване е, че размерът им е по-малък от стандарта на класическата серия 511 Slim, но може да се заменя. Повече снимки вижте в галерията.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май