Да разпънем цирка!

С най-веселите палатки, създавани някога
Да разпънем цирка!

Ето го къде е лятото! Има-няма 6-7 месеца и сме там. И пак ще грее слънце и пак ще залязва късно и после пак ще заспиваме под звездите и пак палатката ще е за смяна. Още отсега се озъртам за нова. Знаете как е, дори и най-хубавата портативна къщичка си изпява песента и идва моментът, в който трябва да я сменим. Какво търсим? Функционалност, обем, здравина, устойчивост на климатични атаки, цена, която не изисква от нас да продадем сестра си, такива ми ти работи. Дизайн ли? Чак пък толкоз, това е от второстепенно значение...

Не и ако питате FieldCandy, които намират средностатистическата палатка за олицетворение на скуката и са се посветили на изработването на възможно най-забележителните подслони, които можете да си представите. Английската компания работи с цяла армия от фотографи, графични дизайнери, илюстратори и рекламни артисти, за да създаде няколко тематични колекции от над 40 палатки. Всяка една от тях може да накара съседите ви на къмпинга да си нагънат сивото парцалче, да се приберат посрамени вкъщи и никога да не го разпънат повече.

FieldCandyСамите изделия са стандартни като размер и функционални характеристики. Става дума за дължина от 355 см, ширина 170 см и височина 140 см, което е предостатъчно за двама, че дори и трима души, ако са от по-слабите и неклаустрофобичните. Колчетата и рейките са от здрав алуминий, за чиято обработка не се използват киселини и това ги прави една идея по-еко. Вътрешният слой е изцяло памучен, а покривалото може да се похвали с непромокаемост минимум 3000 мм воден стълб. Отвътре палатката е оборудвана с всевъзможни джобчета, част от които дори са с възможност за заключване.

Продуктите се предлагат ексклузивно на сайта на FieldCandy и могат да бъдат доставени до България срещу 17 евро. А цената, ах... цената варира между 300 и 750 евро, взависимост от дизайна. До всеки модел има брояч, който ви известява колко бройки са останали и въпросните числа непрекъснато намаляват. Затова не се подмотавайте, а продавайте сестра си и пазарувайте. Нямате сестра? Лошо за вас. Утеха можете да потърсите в галерията.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май