Влизай в кошницата!

Почини си ;)
Влизай в кошницата!

Още е рано за следобедна сиеста, но вече знаем къде искаме да я прекараме. С удоволствие бихме похъркали в ей този страхотен стол. Същият е дело на продуктовия шведски дизайнер Ola Gillgren.

Любопитната мебел неслучайно е наречена от своя създател Big Basket, което в буквален превод от английски език означава "голяма кошница". Основната ѝ конструкция е направена от стомана, а тапицерията – от вълна и филц.

В реализацията на своя продукт талантливият швед ползвал стара техника за изработване на кошници. Основната му цел била всички елементи на оригиналния стол-фотьойл да са видими. Резултатът: наистина голяма релакс черупка, в която почивката е гарантирана.

Emil Thomsen Schmidt/ Big Basket

Gillgren обаче има още няколко интересни идеи, които сте свободни да разгледате в сайта му. На нас, например, страшно ни допада и неговият офис-организатор.

Става въпрос за шарена поставка за различни принадлежности – тетрадки, химикали и т.н., която би могла да спести хаоса на работното място. 

Chaos Organizer

Е, дано с тези весели хрумки сме направили началото на седмицата ви по-слънчево и по-свежо. И не се притеснявайте - уикендът ще дойде бързо =) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май