Виж ме в тъмното!

Torch искат да ви превърнат в една истинска светулка
Виж ме в тъмното!

Ето, сменихме времето и сега ни е в кърпа вързано, че всеки път, когато се прибираме от работа, ще го правим по тъмно. И въпреки, че законът предвиди всеки велосипедист да изглежда като една подранила коледна елхичка, пак няма гаранция, че ще бъдем достатъчно видими за далеч по-смъртоносните ни колеги на пътя – автомобилистите.

Затова и отговорност на всеки един от нас е да се погрижи да е възможно най-очебиен, по възможност без да прилича на изкаран от цирка.

В тази връзка е и информацията, че наскоро на пазара се появи една компания с името Torch ("факел” от англ. ез.), която посвети дейността си "хората, които обичат да карат, тичат и играят след залез слънце”. Първото им изделие беше една страхотна каска, оборудвана със светодиодни панели отпред и отзад, които наистина могат да ви накарат да изглеждате като факел в главата.

Новият им продукт също е една доста бляскава идея, защото представлява светеща раница. Светенето се осъществява от специален панел, изработен от светодиодни оптични нишки. Самата раница е изключително износоустойчива благодарение на Cordura материята, а полиестерната подплата ви гарантира, че вътре няма да попадне и капчица вода, независимо от претенциите на времето.

fc7a4a6f-c39c-81e8-37d5-4868666e8529Torch

Torch обещават, че захранването й издържа между 2 и 5 часа (взависимост от това дали използвате режим на постоянно светене или на мигане), а след това може да бъде заредено през USB. Удоволствието да я притежавате струва точно 120 долара, защото в момента е на промоционална цена (при стандартна 180). 

6180280c-8d1b-877c-e5fc-9419189af5e0Torch

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април