Взривоопасна закуска

Може и вечеря
Взривоопасна закуска

Не можем да се съгласим на 100% с твърдението, че закуската е най-важното хранене през деня (ако сте способни да го докажете, елате във фейсбук, за да си побъбрим). Но със сигурност е най-приятното и най-очакваното.

Нещо повече, добрата закуска, по наше скромно мнение, съдържа прилична доза протеин. Да си го кажем направо: сутрин в чинията си обичаме да намираме яйца. А ако са приготвени и поднесени по забавен начин, безспорно можем да се наречем щастливци.

Та, в случай, че и вие сутрин сте любители на неродените деца на кокошката, значи ще оцените следващия супер хитър кухненски атрибут.

Става въпрос за уникална форма за яйца на очи, наподобяваща череп. За да бъде пълен ефектът от нея, в тигана трябва да се кръстосат и две резенчета бекон, напомнящи за кости. Кулинарното произведение ще зарадва всеки яйцеман, гаранция ви даваме.

1080147Swissmiss

Добрата новина е, че, освен на закуска, взривоопасният специалитет може да се консумира и по всяко друго време на денонощието. Лошата е, че на българския пазар не сме срещали да се продава подобна форма. Затова ще ви замолим искрено: ако я зърнете някъде, задължително ни уведомете. Ще сме първите, които ще си я закупят :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април