Wave: луксозният хамак

Искаме!
Wave: луксозният хамак

С риск да ни сметнете за ленивци, ще си признаем, че много бихме се зарадвали на още една порция почивни дни. Но такива, за съжаление, май не се очертават на хоризонта. Разбира се, това не ни пречи да мечтаем за приятни отдих изживявания и дори – да пишем за тях ;)

Даже вече си харесахме поредната готина релакс черупка, за която възнамеряваме да ви разкажем набързо.

Нейното име е Wave - терминът означава "вълна" в буквален превод от английски език. Иначе казано, става въпрос за един уникален хамак, в който човек би се чувствал като в нежната прегръдка на спокойно море.

Той е дело на Royal Botaniaкомпания, специализирана в производството на луксозни мебели и аксесоари за външно обзавеждане и за баня. Главният офис на бранда е ситуиран в Белгия. 

Що се отнася до създадената от него релакс люлка, тя е показана за първи път на хотелско изложение в Дубай през 2008 година, където бързо печели адмирациите на ценителите. А впоследствие заслужено получава куп награди за иновативен дизайн и постепенно става любим продукт на редица популярни списания за интериор и екстериор.

Royal BotaniaКонструкцията на Wave има овална форма и е изработена от неръждаема стомана със специално покритие. Хамакът се държи на стойка, която позволява промяна на положението му спрямо слънцето.

За покрива и за седалката пък са използвани два вида полупрозрачен плат, който обаче осигурява 86% защита срещу слънчевите лъчи.

Седалката има вградена възглавница, която може да се маха и слага отново. Wave е замислен в няколко разцветки – бяла, цвят капучино, черна шарка и тюркоаз. Ние си харесахме най-много последната, защото ни създава най-силни плажни усещания.

В крайна сметка, оригиналното произведение на Royal Botania не е нито само хамак, нито само люлеещ се стол, нито само слънчобран, а трите изброени в едно. А елегантният му дизайн и функционалност го поставят на първо място в класацията ни за любими неща.

Между другото, Royal Botania имат още куп интересни релакс предложения, които може да разгледате на сайта на компанията. Невероятни са, няма спор :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 30.05.2012 | 10:27
    Този коментар беше премахнат поради нарушаване правилата на сайта!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май