Spoon Plus. Или когато лъжицата срещна клечките

Един прибор съчетава в себе си любовта към питателните супи (и десертите) и азиатската храна
Spoon Plus. Или когато лъжицата срещна клечките

Днес имахме един от онези моменти, в които си казваш: "Защо на мен не ми е хрумвало досега?”...

Повод за това стана Spoon Plus - свежа и новаторска концепция на дизайнерката Aïssa Logerot, в която тя интелигентно комбинира в едно... лъжица и традиционни китайски клечки. Иначе казано, вече е напълно възможно да похапвате две от най-вкусните неща - супа и суши, и то по едно и също време :)

Приспособлението е разглобяемо - докато си сръбвате нещо течно, държите лъжица в ръката си. Когато посегнете към азиатска храна обаче, дръжката на лъжицата се превръща в 2 клечки, а другата й част - в керамичен съд за соев сос.

Може и да ви се струва шантаво, но идеята за подобен хибрид наистина си я бива. Пък и симпатичният прибор за хранене определено заслужава да мус е даде шанс.

За съжаление обаче, не открихме от къде може да се поръча кулинарният прибор. Така че ще трябва да се задоволите само със снимките от галерията ни.

Но не пропускайте да разгледате сайта на ситуираната в Париж дизайнерка Logerot, където са публикувани досегашните й творения. Повечето са наистина оригинални и крайно симпатични.

А ние тази вечер ще наблегнем на сушито, но по старомодния начин.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април