Revolights!

Революция във велоилюминацията?
Revolights!

Не знам за вас, но на мен твърде често ми се случва да мисля за осветлението на колелото си. За съжаление, до този момент опитът ми с този наглед незначителен велоаксесоар е повече от злощастен. Всичко, на което съм бил притежател до този момент, е било ужасяващо като дизайн и/или функция. На това отгоре, последният ми мигач изгоря някъде на второто каране, след като минах през една локва.

Днес обаче имам повод за революция, тъй като попаднах на Revolights светлините, които обещават едва ли не да променят велосипедната индустрия. Те на практика представляват два изключително тънки LED пръстена (бели отпред и червени отзад), които се монтират директно на шините.

Захранването им се осигурява от полимерна литиево-йонна батерия, която дискретно седи върху главините (осите, около които се въртят гумите) и се зарежда през USB. На вилката се залепя специален магнит, който помага на Revolights да се "информират" за посоката и скоростта на въртене и да съобразят режима си на светене с тях. Ефектът от всичко това е, меко казано, поразителен, както можете сами да се убедите от клипчето.

Продуктът понастоящем се намира в една от последните фази на тестване и има вероятност да бъде пуснат в продажба до края на годината.

Разработчиците имат страница в Kickstarter, където бихте могли да подкрепите тяхното начинание. В случай, че подкрепата ви надвишава 200 долара, ще станете горди собственици на финализирания продукт, още преди масовото му лансиране на пазара. Иначе, обявената цена за Revolights е 220 долара, а международната доставка е още 30.

Ъ-ъ, мили Дядо Коледа...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април