7 признака, че той вече не ви обича

7 признака, че той вече не ви обича

1799536

1. Никакви отстъпки и малки жестове повече
Ако партньорът ви вече не се проявява като силен мъж във връзката, държи се с вас като с равна, не ви предлага най-благоприятни условия и не демонстрира никакво кавалерско поведение, значи вече не изпитва силни чувства към вас. Просто ви възприема като най-важния "човек" в живота си. Връзката ви в най-добрия случай ще се превърне в нещо като делово сътрудничество, в което няма място за любов.

2. Някои ваши неприятни навици вече не го дразнят
Има един чудесен начин да разберете дали партньорът ви все още се интересува от вас. Ако забележите, че дори и най-дразнещите ви навици вече не му правят абсолютно никакво впечатление, значи връзката ви няма да продължи още дълго. Липсата на интерес към партньора е един от най-лошите фактори, разрушаващи взаимоотношенията между мъжа и жената.

3. Той е твърде загрижен за външния си вид
Ако навремето любимият ви е зарязал любимия си спорт, за да прекарва повече време с вас, а сега е започнал да ходи на фитнес и да се грижи запалено за външния си вид, значи много иска да впечатли някого. За жалост този "някой" не сте вие. Връзката ви е стигнала до задънена улица.

4. Среща се с приятели без вас
Мъжете, които губят интерес към половинките си, започват все по-често да планират различни мероприятия с приятели. Ако той не желае да прекарва свободното си време с вас, а присъствието ви на срещите с приятели го натоварва, явно той вече не изпитва чувства към вас. Омръзнали сте му, той жадува да се вижда с нови хора. Трябва да поговорите откровено с него или да се опитате да възродите угасналата искра.

1799538

5. Вече не ползва нежни обръщения в СМС-и или телефонни разговори
Ако партньорът ви спре да ви звъни и да "виси" на телефона, за да си побъбри с вас, а в малкото съобщения и разговори вече не се срещат нежни думички като "мило", "котенце" или "съкровище", най-вероятно той използва този романтичен език на някой друг номер. Любовта е угаснала.

6. Той вече не е "отворена книга" за вас
Той забравя да сподели как е изкарал деня си, престанал е да ви разказва весели истории от ежедневието си. Това е ясен признак, че той няма никакво желание да бъде открит с вас. Най-вероятно има какво да крие или просто му е омръзнало да общува с вас. Ако е така, лесно ще усетите промяната в поведението му. Анализирайте това, което виждате и си направете изводите.

1799540

7. Той вече е твърде зает, за да си вдигне телефона
Мъжете могат да измислят хиляди оправдания, за да скрият своята незаинтересованост. Едно от най-често срещаните е прекомерната заетост – той няма абсолютно никакво време да си вдигне телефона, когато му звъните, да ви се обади сам или да ви напише съобщение. Ако това се случва редовно, опитайте се да поговорите открито с партньора си, за да уточните дали наистина е толкова зает или просто вече не се интересува от вас.


ключови думи:
обич признаци

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май