5 неща, които мъжете тайно искат от приятелките си

5 неща, които мъжете тайно искат от приятелките си

1. Комплименти

Никой мъж няма да дойде директно при вас и да ви каже, че му харесва, когато му правите комплименти, тъй като не изглежда много "мъжествено", ако го сторят. Но това, че не иска, не означава, че не желае това.

1869954

Мъжете също се чувстват несигурни за външността си. В повечето случаи, когато един мъж сподели снимка във Facebook, той няма лоялна групичка от приятели, които да коментират колко страхотно изглежда. Когато става въпрос за външния му вид, вие често сте единственият му източник на комплименти, затова не се пестете. Кажете му, че тази риза му стои много секси, че може да познаете, че той усилено е работил във фитнеса, че определен цвят кара очите му още повече да изпъкват, че косата му изглежда секси, когато е сресана назад... разбрахте идеята.

2. Когато молите за съвет

Знаете колко прекрасно се чувствате, когато вашият мъж показва, че ви обожава и ви "къпе" с любов? Той изпитва същото, когато го помолите за съвет. Мъжете имат поразителна нужда да се чувстват полезни, сякаш имат нещо ценно, което да предложат. Това важи за всички сфери в живота им и особено във връзките. Той иска да чувства, че неговите съвети са важни за вас, а вие може да му се отблагодарите, като му покажете, че наистина се вслушвате в тях.

1869952

 3. Когато го желаете

Не винаги трябва да очаквате той да направи първата крачка. Мъжете обичат да се чувстват, че са неустоими - сякаш вие не може да му се наситите, затова флиртувайте, съблазнете го, инициирайте физически контакт. Той ще се възбуди, виждайки как сте привлечена от него и не може да му устоите.

4. Когато му кажете какво искате по начин, който го кара да се чувства добре

Мъжът иска да направи жената, с която е, щастлива - това е една от основните водещи сили за него във връзката. Всъщност, ако той не мисли, че може да направи определена жена щастлива, той най-вероятно няма да продължи връзката с нея. И мачовците ценят, когато им казвате как може да ги направите щастливи, докато го правите по правилния начин. А това не включва заяждане, изнасяне на лекции или порицаване. Правилно е да му кажете по любящ начин какво ви харесва и какво искате от него. Фрази като "Наистина ми харесва, когато...", отколкото "Защо никога не..." е добро място, от което да почнете.

1869953

5. Подкрепа

Едно от най-прекрасните чувства за мъжа в една връзка е да знае, че има жена, която му вярва, независимо от всичко и вижда какъв прекрасен човек е и какъв може да бъде. Има нещо комфортно в това да е сигурен, че вие ще бъдете до него, ако се провали, особено след като провалът е едно от най-трудните неща за справяне. Когато го подкрепяте, вярвате в него и това идва дълбоко от сърцето ви, той се чувства на върха на света, сякаш може да постигне всичко. Повечето жени не осъзнават огромното влияние, което нашето одобрение има върху мъжете. Когато се гордеете с него, това е голяма движеща сила. И обратното - когато сте разочарована от него, това го кара да се чувства като безполезен глупак.

ключови думи:
искат мъже

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април