10 неща, с които можете да злепоставите половинката

10 неща, с които можете да злепоставите половинката

1 Да му/ѝ вдигнете скандал

Независимо дали вие сте този, който повишава тон или отговаряте гневно на партньорът си, след като той е предизвикал конфликт, със сигурност ще се почувствате зле пред хората.

2. Да издадете негова/нейна тайна

Никога не споделяйте тъмните тайни на половинката си с шефа му, с роднините или с приятелите му, особено пред него самия.

3. Да споделяте интимни подробности от вашия сексуален живот

Никого няма да впечатлите с подобни разкрития, най-много да накарате всички хора, а и партньора ви, да се почувстват неудобно.

4. Да проведете политическа тирада

Дори да имате крайна гледна точка по даден политически казус, не е редно да провеждате оживен дебат с хората пред неодобрителния поглед на половинката.

5. Да ругаете

Всеки човек понякога изпуска някоя груба, обидна дума, но гледайте да не го правите поред родителите, колегите и приятелите на половинката си. Никак няма да е смешно.

6. Да клюкарствате

Не обсъждайте близки хора на партньора си с негативни забележки пред него и пред други ваши общи познати. Може да си останете неразбрани, а любимият ви да се почувства зле от парливия ви език.

7. Да демонстрирате лоши маниери на масата

Говоренето с пълна уста, тракането с чинии, вилици и ножове и др. винаги изглеждат грозно на масата. 

8. Да се напиете

Това е доста често срещан гаф, който със сигурност ще бъде болезнен за издържане от вашия трезвен партньор. Важи с особена сила за тези, които когато прекалят с алкохола, започват да се държат твърде освободено.

9. Да се държите твърде привързано 

Не е хубаво да се карате с половинката си на обществено място, но не е добре и да мляскате и гушкате своя любим пред хората, особено ако той/тя се чувства неловко.

10. Да се облечете неподходящо

Ярките цветове, твърде стегнатите и прилепнали дрехи, демодираните тоалети или пошлите модели по очевидни причини ще накарат вашия партньор да се срамува от вида ви.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април