10 неща, които той прави, когато те няма

Винаги ти е било любопитно какви ги върши гаджето ти, когато ти не си си вкъщи?
10 неща, които той прави, когато те няма

Винаги ти е било любопитно какви ги върши гаджето ти, когато ти не си си вкъщи? (Освен че цял ден лежи по боксерки на дивана, гледа телевизия или смешни видео клипчета в YouTube и пие бира.) На нас – също. И понеже изчислихме, че ако монтираме скрити камери из къщи, ще ни излезе твърде скъпо, решихме да преминем към по-евтиния вариант – да попитаме директно мъжете. 

1 "Обаждам се през пет минути на майка си. Първо, за да я попитам как се включва пералнята, защото се оказва, че точно тази риза, която ми трябва, е мръсна. След няколко минути й звъня отново, за да ми обясни как да различа течния прах за пране от омекотителя. Защо, по дяволите, има течен прах за пране? По-късно упражнението се повтаря, но този път се обаждам, за да питам за инструкциите за употреба на печката. Както и каква подправка да сложа на пържолите." – Иво, 28 г.

2 "Скачам с бънджи, отивам на рафтинг с момчетата, заминавам за Банско да карам сноуборд. Правя всевъзможни идиотии и пробвам всички екстремни спортове, които мога. През останалото време, когато приятелката ми е с мен, ги избягвам, защото тя се страхува да не се пребия. Тъпото е, че накрая синките по тялото ми ме издават." – Стоян, 26 г.

3 "Качвам се на кантара, за да се претегля на спокойствие. Обикновено виждам, че съм напълнял, и ми става тъпо. След това отновo се качвам с надеждата първия път машината да е дала грешка. Няма грешка. Пак ми става тъпо. После опитвам да се сетя защо изобщо си купих този скапан кантар." – Румен, 33 г.

4 "Шпионирам бившето гадже на приятелката ми във фейсбук, за да се убедя, че аз все още съм по-готин от "онзи гей", имам повече пари и карам по-скъпа кола от него." – Борислав, 30 г.

5 "Гледам по цял ден телевизия и си купувам нещо от Телешопа. Така веднъж попаднах на рекламата на един пистолет за боядисване и си го купих веднага, за да получа допълнителните джаджи, които даваха като бонус към него. Никога не съм го ползвал. Дори не знам къде съм го сложил."

6 "Когато приятелката ми я няма вкъщи, се радвам малко повече на котарака. Пред нея умишлено се старая да не показвам много чувства към него, за да не изглеждам като някакъв лигльо, но когато я няма, използвам възможността да го мачкам на воля." – Тихомир, 31 г.

7 "Изчитам светските новини в клюкарските сайтове. Чакай, Берлускони се е оженил тайно за 28-годишна миска? Евала на този италианец! Пак се уреди с младо гадже." – Иван, 36 г.

8 "Първо, обещай да не се смееш. Когато Таня я няма за няколко дни, превързвам с хартиено тиксо дистанционното за телевизора към един от подлакътниците на дивана. Мисля, че го видях в един филм... Така, де, защо да ставам да го търся през 5 минути, като може винаги да ми е подръка? Преди да се прибере жената, обаче го махам, защото ако разбере какво съм направил със скъпия диван, цял ден ще ми мрънка." – Жоро, 30 г.

9 "Викам момчетата вкъщи, за да гледаме мач. Поръчваме си пица, пием бира и псуваме некадърните футболисти и съдии. Когато мачът свърши, започваме да спорим кой отбор е по-добър и кой футболист има най-красивата и най-грозната жена. За целта преди това търсим снимките им в Google." – Любо, 32 г.

10 "Разглеждам, и от време на време чета, някои от списанията й. Любопитно ми е какво толкова пише в този GLAMOUR, че тя не пропуска да си го купи всеки месец. Между другото там понякога има много интересни статии и за мъжете." – Калоян, 28 г.  

5 неща, които ти правиш, когато той не е наоколо

Знаем, че милото ти липсва, когато не си е вкъщи, но тук е мястото да признаеш, че когато го няма, правиш доста шантави неща.

1 Спиш с тениската му. Преравяш гардероба му, защото искаш да спиш облечена с любимата му тениска. Когато усещаш аромата му, ти е по-лесно да заспиш. На сутринта заличаваш следите, като я сгъваш прилежно и я връщаш обратно там, откъдето си я взела, защото той мрази да му обличаш дрехите. Особено любимите.

2 Пазаруваш на воля. Прибираш се от поредния шопинг с една камара торби, но ти е притеснено, защото знаеш, че вкъщи отново ще има неприятни коментари по темата? Е, в момента това няма как да се случи, защото той не си е вкъщи, за да те хване. Сега няма кой да ти брои торбите с покупките, така че използвай възможността, за да се развихриш по магазините така, както само ти можеш.

3 Шпионираш бившата му във фейсбук. Знаеш, че не е здравословно за теб самата, но продължаваш да го правиш. Поради същата причина, поради която той шпионира бившия ти. За да се убедиш с очите си, че ти си по-красива, по-слаба и по-успешна от тази "мръсница".

4 ... и бившия си. Но не защото все още имаш чувства, а защото ти е любопитно какво се случва с него след теб. Направил е бирено коремче, започнал е да оплешивява, има грозна приятелка... Цялото това шпиониране и злословене ти действа толкова успокояващо.

5 Пееш с пълно гърло. Той все се оплаква, че слушаш силно музика? Смее ти се, когато танцуваш, и ти забранява да пееш извън банята, защото според него слон ти е стъпил на ушите? Сега е моментът да си представиш, че си финалистка в "X фактор", да надуеш музиката, да пееш с пълно гърло и да изтанцуваш своя шантав танц в стил Деян Икебаната.

ключови думи:
мъже сами

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април