Жизел Бюндхен и малката Вивиан отново правят йога заедно

Супермоделът има страхотен партньор в заниманията върху фитнес шалтето
Жизел Бюндхен и малката Вивиан отново правят йога заедно

То е ясно, че Жизел Бюндхен никога няма да се откаже от редовната си практика по йога. Красавицата неведнъж е споделяла, че въпросната активност ѝ помага да се чувства отлично и, че я зарежда с положителна енергия и с тонове добро настроение.

Нещо повече, от известно време звездната мацка си има верен партньор в тренировките. Познахте, това е супер сладичката ѝ дъщеря Вивиан, която е неотлъчно до мама в сесиите върху фитнес шалтето. 11-месечното бебе започна да участва в тренировката на Жизел още в съвсем невръстна възраст – е, вярно, тогава само седеше тихичко между меки възглавнички и наблюдаваше Бюндхен съсредоточено.

Днес обаче Вивиан е достатъчно "голяма", за да се опитва да копира движенията на майка си... или поне една част от тях. Ако питате нас, мъничето се справя повече от отлично с реализацията на асаните. Логично, гордата Жизел е супер щастлива от това, че не кой друг, а именно момиченцето ѝ споделя заниманията ѝ по йога.

Направо завиждаме на чудното разбирателство между двете хубавици. Личи си, че йога допълнително засилва връзката между тях и ги сплотява на макс.

А вие: имате ли си бебе-партньор в сесията по йога и как протича съвместната ви активност? Хайде, споделете!  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април